Ще има ли промени в "На кафе" от есента, чудят се фенове, след като тя се сбогува със зрителите и намекна, че от септември й предстои ново начало. "Август ще се отдам на почивка, а от септември... Още не се знае къде и какво ми предстои. Успешна седмица, приятели!", сподели Ева Веселинова. Зрителите се развълнуваха и я обсипаха с въпроси. "Засега нищо не е ясно", отговаря Ева Веселинова лаконично на въпросите наистина ли е аут от шоуто.

В "На кафе" зрителите на няколко пъти станаха свидетели на сериозни скандали на живо в предаването, които се въртяха около бившата репортерка на „Господари на ефира“. Факт е, че за Ева Веселинова нещата са неясни от септември. Затова тя побърза да напише прощално съобщение с феновете на "На кафе": "Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Правих всичко с много любов и надежда, че островът на доброто настроение, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена.

Благодаря на целия екип за лудата година в "На кафе". Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща, а те са много. Благодаря и на всички вас за подкрепата през тази година и за хилядите съобщения, които ми изпращахте. Да имате много хубаво лято! И да не забравяте да се усмихвате, защото накрая само това ни остава като спомен. Колеги, благодаря ви!"