На нож са всички панелисти в „На кафе“. Коментаторите на Гала са в сериозен конфликт от известно време. Въпреки старанието да не го демонстрират поне в ефир Ева Веселинова и Андреа Банда Банда са тежко скарани. Редовно в предаването те си хвърлят по някоа неуместна шега, което още повече засилва твърдението, че между тях има вражда.

Бившата репортерка на „Господари на ефира“ - Ева не пропуска да се заяде с колежката си всеки ден. Уж на майтап, тя сипе неуместни коментари, насочени изцяло към Андреа. Това адски вбесява Банда Банда, издават източници от „На кафе“. Наложило се Андреа да се отдели от останалите панелисти, само и само да е далеч от най-голямата си врагиня Ева.

От известно време филмовата влогърка е на сериозна дистанция от колегите си Гала, Патрашкова, Юлиан Константинов, Илиян Любомиров и Веселинова. Ева е в конфликт и с останалите панелисти. Веселинова, която участва в конкурса Мис Плеймейт преди години и Гала също са в обтегнати отношения, издават от кухнята на предаването.

Надарената блондинка се гласяла за заместничка на дългогодишната водеща и затова не цепи басма на никого, особено на Гала. На няколко пъти Ева успя да изкара извън релси емблемата на „На кафе“ с изказвания и дори се скараха публично в ефир. Преди броени седмици се наложи продуценти да пуснат реклами, за да може зрителите да не видят ожесточения спор между двете блондинки, който продължил повече от пет минути, пише „България днес“.