Продуцентите на „Господари на ефира“ подготвят репортерите Ева Веселинова и Димитър Върбанов за нова двойка в предаването. Това обаче хич не се нрави на останалите в екипа и двамата вече са в абсолютна изолация от останалите си колеги, научи HotNews.

Боби Ваклинов, Влади Василев и Дани Йорданов били бесни за това, че русата им колежка, която до сега не била направила нито едно сериозно разследване успява да се налага и вече е на ефир по цял ден. Сутрин в „На кафе“ а вечер в Господарите. Много често на събранията във фирмата ставали скандали, стигало се и до рев. „Не може да се лансира някаква руса кифла, само за това, че е руса и има големи гърди било мнението на репортерите.

Те не можели да си обяснят защо колегата им Димитър Върбанов си бил загубил ума по Ева, а тя се възползвала, като го карала постоянно да ходят някъде. В началото продуцента Джуди Халваджият бил твърдо против близките отношения между репортерите му, но в последствие осъзнал, че това може да е доста добра стратегия.

Ева Веселинова на жестока диета

От как започнала при Гала обаче, Ева се чувствала като господарка в офиса на Господарите и идвала и си тръгвала когато си поиска. На събранията във фирмата си налагала мнението и настоявала да се пускат най-много нейни репортажи и на протежето и Върбанов.

За капак на всичко всеки уикенд Ева прекарвала на почивка в някое кътче на България и качвала десетки сторита в Инстаграм, с което допълнително дразнела колегите си, демонстрирайки висок стандарт на живот. 

Колегите на Веселинова абсолютно смятат, че тя се вписва идеално в образа на кифла. Малко известен факт е, че преди да стане репортерка на "Господари на ефира" Ева се е цанела за плеймейтка. Тя участвала в конкурса в годината, когато го спечели Елена Кучкова. Блондито обаче така и не успяло да се класира в тройката. Затова пък голите фотоси, които направила, изстреляха кариерата й стремглаво нагоре. В същата година Веселинова бе абонирана за участие в телевизионната игра на Нова телевизия „Сделка или не”. Там русата госпожица стана любимка на водещия Румен Луканов и на зрителите като Ева от Санторини, но се оказа пълен карък. Тя така и не успя да отвори пълна с пари кутия, но пък доби популярност и влезе в екипа на „Господари на ефира” като репортерка.

Ева в "На кафе" само месец

Макар че е родом от Сливен, Ева рядко се прибира там. Цялото й семейство живее в Гърция. Самата тя била цели 10 години в южната ни съседка. „Всички заедно отидохме в Гърция. Първоначално майка, после аз, уж на почивка, но видях, че там животът е значително по-лесен и приятен. Първо отидох да изкарам малко парички за една кола, но после записах да уча в университета и заминах. Видях, че е много хубаво – и времето е топло, и хората. Започнах да си плащам семестрите, да се издържам сама. После поостанах 10 години, бях на Санторини. В началото ми беше много трудно, не знаех езика, там с английския е трудно, те ме майтапеха. Аз се надъхах и за три месеца го научих. Работих на много места, предимно в туристическия бранш - заведения, хотели, рецепция, пуул бар, бийч барове, в туристически офиси, бутици, обувки, дрехи, бижута, златарско ателие”, разказвала е Ева. Имало дни, в които се труди по 11-12 часа, но била доволна.