Рекордно висок хонорар прибра Евгени Минчев за пребиваването си в звездната къща на „ВИП Брадър“.

По предварителна информация той уж бе взел 80 бона, но реалната сума се оказа със 170 000 повече.

„Евгени до последно се пазареше с продуцентите. В началото наистина се говореше за 80 000 лева. Той обаче се изсмя и каза, че за тези пари може просто да бъде коментатор в студиото. Поиска 500 000 лева, което, естествено, бе немислимо. Започнаха преговори и накрая си стиснаха ръцете на 250 хиляди, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net.

С такъв хонорар е и Йорданка Христова. Тя бе навита от Евгени да участва, иначе никога нямаше да се съгласи”, разкрива човек от екипа на риалитито.

Минчев изрично бил заставен да не коментира публично възнаграждението си. Умишлено към медиите е била подадена по-малка сума, за да не искат и останалите участници високи хонорари. На практика се оказа, че лорда е надхитрил всички – сумата, която той е получил, е изяла основната част от бюджета за хонорари и за останалите випове са останали „семки и бонбонки”.



На другите звезди са давани между 20 и 50 000 лева. Единствено на Зорница Линдарева броили 75 бона, тъй като иначе просто нямало да влезе и така любовния триъгълник, около който се завъртя основната интрига, не би се получил.

След излизането си от Къщата Минчев разкри, че предварително е договорил с продуцентите си ролята на Политбюро. „Отказах да спя в обща спалня с останалите участници. Договорих отделен апартамент, от който се възползва и Данчето Христова. Иначе тя никога нямаше да има отделна стая”, заяви най-колоритния участник в шоуто.

Според запознати Евгени всъщност не е бил изгонен от зрителите, а просто договора му е изтекъл. Лордът се бил разбрал с продуцентите да стои не повече от месец. В момента, в който срока изтече, Минчев напусна Къщата. За пред зрителите обаче това е било маскирано като решение на публиката, което е лъжа.

„Много неща не са такива, каквито изглеждат. Но тъй като имам договор, няма да разкрия много неща от кухнята”, лаконичен бе Минчев.