Едни от най-ярките представители на родния хайлайф - пиарите на звездите Евгени Минчев и Любомир Милчев - Денди, най-накрая изгладиха различията помежду си и се помириха, видя репортер на „Всеки ден".

Светските хроникьори, които се надпреварваха да сипят обиди по адрес на другия в медиите, се появиха хванати под ръка на афтър партито по случай финала на „Биг Брадър Ол Старс", който съвпадна с 10-ата годишнина на шоуто.

Денди и Лорда не само че изглеждаха в чудесно настроение, но и през цялата вечер си шепнеха шегички и смешки на уше.

По-наблюдателните посетители на столичния клуб „Плаза" в Студентски град дори забелязаха, че Милчев си е купил досущ същите жълти кръгли очила като Евгени.



„Явно грозните обиди и дрязги са останали зад гърба им и вече са в добри отношения. В крайна сметка няма какво толкова да делят, по-добре е да работят в тандем, вместо само да се нападат и дърлят чрез телевизии и вестници", коментираха запознати.

Припомняме ви, че в интервю за „Всеки ден" преди време Денди категорично заяви, че Минчев е едно „селянче, което умира от завист и прави всичко възможно чрез различни машинации да урони престижа му и да го прецака".

Повод за кавгата между ексцентричните пиари стана модно ревю преди години, което ощети писателя с близо 5 бона.

От тогава насам двамата непрекъснато се надпреварваха в организацията на различни светски събития, на които канеха едни и същи хора.