В последно време известният ПР Евгени Минчев се появява на светски парти в компанията на талантливия певец Джийсън Брад Люис, което определено не остана незабелязано от медии и светски личности.

Двамата бяха в общата си компания и на свежото пролетно парти в Ботаническата градина, където "Кристиан оф Рома груп" представи шоу спектакъл на известните коафьори Иван Ганев и Орлин Валяков.

На събитието бе представен и проектът Зелени Салони – България.

„Зеленият салон” е едно изключително ексклузивно място, в което се предлагат продукти и услуги без аналог на пазара, дори и в световен мащаб.



Гостите се пренесоха във вълшебния свят на професионалните продукти за коса, запознаха се с първите SPA терапии за коса, както и с последните тенденции в цветовете и официалните прически.



В ботаническата градина на София, техническият екип на "Роланд България" демонстрира най-новите тенденции в колористиката и стайлинга за коса с органичните продукти на известната марка.



Организаторът Елена Кристияно успя да привлече изключителни модели и дори танцьора Васил Дипчиков, който осъществи няколко прекрасни танца с прическа, направена от основните коафьори на Christian of Roma.



Освен лорд Евгени Минчев и певеца Джийсън Брад Люис, събитието уважиха още изпълнителката Ирина Флорин и ПР-ката Ива Екимова.