С краткото примирие между бившите първи дружки Камелия Воче и Евгени Минчев е безвъзвратно и окончателно свършено.

Светският хроникьор, който още с влизането на певицата във „ВИП Брадър" се нахвърли срещу нея и не спря да я оплюва, че е мнима звезда, която дължи пари на половин София, включително и на самия него, успя да уязви някогашната си близка приятелка по особено жесток начин.

Страстите между двамата ескалираха след края на изпитанието „Врачки", част от мисията „Подбор на таланти", резултатите от която определят месечния бюджет на виповете и предизвикаха шок и ужас сред останалите звезди в Къщата.

Камелия Воче и Ива Екимова бяха натоварени със задачата да прочетат написани на листчета цитати на останалите участници по адрес на някой, и да познаят кой е авторът им. Иначе веселата игра обаче се превърна в истинска бойна арена, след като в ръцете на певицата се озова изказването на Минчев, което гласеше: „Детето на Камелия Воче е инвалид, нещо е недагъв".

Думите на Евгени буквално изкараха от кожата й готвачката, която побесня и моментално потърси сметка за грубостта на паркетния лъв.



„Дай да се разберем веднъж завинаги - какво ти дължа, че се държиш така. Кое ти дава право да говориш така за мен и семейството ми. Хайде да си оправяме сметките и да се приключва", яростно се нахвърли върху Минчев червенокосата певица.

Останалите съквартиранти веднага застанаха на нейна страна. Повечето от тях обявиха война на Минчев и го осъдиха за грозните думи. От екипа на риалитито разкриха, че той дори обмислял да си тръгне от шоуто, заради това, че е детрониран като абсолютния крал на резиденцията, пише ''Всеки ден''.

Загадка остава обаче, кое от двете деца на Камелия Минчев определя като „инвалид". В публичното пространство за такова нещо не се знае. Пеещата готвачка никога не е казвала, че децата й - синът й Самуил и щерка й Деси - нещо не са в ред. Напротив - за тях се знае, че са красиви, млади, амбициозни и вече градящи професионална кариера.

"Ако говори за сина ми - ще го убия, ще го унищожа. Ще му изпия кръвчицата. Просто е много слабичко детето, нищо му няма", изрева Камелия Воче. Тя изпадна в абсолютна истерия, заричайки се, че ще разкаже играта на "този смотан и гнусен самотник".