Лорд Евгени Минчев обмисля възможността да заведе съдебно дело срещу Ники Китаеца, след като вторият го нападна на публично място в опит за саморазправа, узна HotArena.net.

Преди дни Китаеца налетя на бой на Лорда по време на официалното парти след закриването на „Биг Брадър“ в столичен клуб. Ники блъснал силно Минчев и го наплюл, като освен това го и псувал, описва „Всеки ден“.

Свидетели на грозната сцена станали над 40 човека, а само намесата на охраната предотвратила боя. Китаеца бил бесен от разкритията на Евгени, че са имали интимна връзка в продължение на 3 месеца.



„В момента обмислям дали да заведа съдебно дело. Има доста свидетели, които може да разкажат за опита му за саморазправа, което е форма на агресия. Чудя се дали ми се занимава с това момче, защото, ако го почна, работата ще стане дебела за него“, лаконичен бе Минчев.



В интерес на истината Евгени спокойно може да подаде жалба до прокуратурата, която да образува дело срещу Китаеца, коментираха юристи пред „Всеки ден“. Така освен дело от частен характер, люлинският мачо може да бъде съден и от държавата.

Напоследък съдебните дела са много на мода в светските среди.