Специално за Бала на топмоделите на 17 октомври, организиран от лорд Евгени Минчев, в София пристига Мис Англия 2012 Шарлот Холмс.

По този повод организаторът Евгени Минчев избра дрескодът да е с цветовете на британското знаме ­ бяло, синьо и червено, пише monitor.bg.

21-годишната брюнетка идва с полет от Милано, където са някои от последните й ангажименти. Роклята, с която ще се появи вечерта, е поръчана от Париж и съчетава трите цвята от дрескода.

До нея на 20-ия юбилеен бал ще застане и топмоделът Карина Георгиева. Тя ще е дама на организатора на събитието, ­единствената освен Мис България 2005 Роси Иванова, която го придружава повторно.

Залите на хотел „Шератон” ще бъдат напълно преобразени в тон с цялостната идея, а специално подбран диджей ще върти 50-те най-големи хита за всички времена.

Балът на топмоделите е вдъхновен и посветен на юбилея на модната принцеса Анелия Петкова, чието дефиле ще украси вечерта. Сред останалите гости в трите зони ­Диамантена, Платинена и Златна, ще са Ивана Скендерова, Кирил Чалъков, Катя Роуз, Магдален Димитров, д-р Николай Георгиев и близо 150 влиятелни личности от модата и бизнеса.