Връзката между Елен Колева и Александър Найденов е вече в миналото. Двамата са се разделили драматично, въпреки че актрисата отрича, надявайки се, че нещата помежду им ще се оправят.

Актрисата и милионерът скъсаха, след като тя за пореден път отказала да забременее и да му роди наследник, носи мълвата. Ревнивият Найденов, който не е свикнал да чува “не”, побеснял и й събрал багажа...

Ето какво казва за "ШОУ" и пиарът Евгени Минчев, чиито клиенти те са били доскоро:

"Не работя с тях вече една година, но смятам, че са разделени. Това е мое лично становище. Последния път, когато бях със Сашо, те не бяха заедно. А това се случи преди около месец - месец и половина. И другото, което мисля аз, е, че при тях изобщо не става дума за ревност, както се пише упорито. Не вярвам. Той е особен характер, но е голям пич. И едва ли мъж с неговото положение ще си позволи това. Нито съм видял, нито съм чул за такова нещо", заяви Минчев, пише blitz.bg.

След като изтече вестта за раздялата им, Елен Колева реагира светкавично: “Луди ли сте?! Заедно сме с Александър! Вече дори имаме планове за лятната си почивка”, заяви 26 години по-младата от него монтанска прелест.

По темата за бебето тя все пак признава с половин уста, че това не е нещото, към което се стреми, “защото не е от този тип жени, които задържат мъжете с брак или дете”.

Припомняме:

Още през 2010-а, когато афишираха връзката си на Руския бал в София, стана ясно, че собственикът на фабрика "Олинеза", както и на най-голямата фирма с лиценз за продажба на цигари "Булгартабак" в Русия, е женен от 20 години и има две деца, като малката му дъщеричка е на 4 годинки. Въпреки това обаче бизнесменът попадна изцяло в плен на синеоката актриса, която за нула време успя да си измрънка все "луксозни подаръци" - първо силиконов бюст, а след това и пръстен с диамант.

Снимки: Bulphoto