С пиперливия си език лордът си навлече гнева на редица родни випове и ще трябва да се прости с крупната сума от 200 бона.

Такава е общата стойност на делата, които завеждат срещу паркетния тигър Венета Райкова, Ваня Червенкова и Камелия Воче.

Преди около месец за първи път пред "България Днес" Венета Райкова обяви, че започва наказателно производство от частен характер за обида и клевета срещу Минчев.

Бившата водеща на "Горещо" бе категорична, че ще измъкне от лорда 50 хиляди лева, след като в свое интервю Евгени я нарече "телевизионен хемороид" и каза, че присъствието й на родния екран е недопустимо.



Въпреки че години наред скандалната водеща е мълчала за предишни скандали с Минчев от уважение към старото им приятелство, клеветите по неин адрес след излизането му от "ВИП брадър" я накараха да призове бившия ватман в съда.



След като разбра, че ще бъде съден, Минчев обяви, че във войната между двамата той води с много и няма от какво да се страхува.

След като е разбрал, че заплахите са напълно реални, Евгени се е стреснал сериозно и отчаяно търси изход от ситуацията.

С участието си във "ВИП брадър" лордът натрупа повече негативи от очакваното. Целта на продуцентите присъствието на Минчев в къщата да нажежи обстановката и да вдигне рейтинга на шоуто бе постигната, но Евгени в началото дори не подозираше какво ще му коства това.



Страстта към чашката накара пиара да каже неща, за които жестоко ще съжалява още дълго време напред. В пиянски изблик той нарече сина на певицата Камелия Воче "недъгав", с което до крайна степен вбеси изпълнителката.

По този начин Минчев се уреди с още едно дело. В интервю за "България Днес" Воче сподели, че е решила да гони Минчев до дупка за това, че определи детето й като инвалид.



"Ще съдя Евгени Минчев за това, че нарече детето ми по този начин. Ще се погрижа да си получи заслуженото" - закани се Воче.

Според Камелия твърденията на лорда, че именно той я е направил прочута и че му дължи пари, са абсолютна измислица. 50-годишната певица обясни, че никога не е имала дългове към никого, най-малко пък към него.
"Даже той ми дължи пари за участия, които са документирани" - разкри Воче.

Въпреки че Камелия не сподели за каква сума ще съди Евгени, близки до звездата са категорични, че Воче ще последва примера на Райкова и няма да се примири, докато не му измъкне най-малко 50 бона. Това ще е вторият голям удар по спестяванията на Минчев.

Неволите на лорда не спират дотук. Бизнес дамата Ваня Червенкова също му е вдигнала мерника. В коментарното предаване "Голямата уста" Червенкова обяви, че е подала иск в съда за нанесена обида и също ще го съди. Бизнес дамата ще измъкне поне 100 бона от бившия ватман.



Червенкова допълни, че има добър адвокат и досега е осъдила всички, които са говорили неверни неща за нея. Ваня не уточни с какво точно я е обидил лордът, но по всичко личи, че двамата сериозно са се спречкали, когато Червенкова го обвини в присвояване на средства от благотворителни мероприятия и за купена за 60 евро титла.

Ваня разясни, че трябва да купиш половин или един квадратен метър земя, което е фиктивна продажба, за да имаш право на титлата "лорд", а Минчев живее в пълна лъжа, опитвайки се да заблуди и околните.

"Минчев е един палячо и клоун и ако той утре заведе дело срещу мен за тези думи, аз няма от какво да се страхувам, защото имам факти, с които да докажа думите си" - категорична е бизнес дамата.

С големия кръг от зложелатели около себе си Евгени много бързо ще трябва да се прости с тлъстия хонорар, който прибра от "ВИП брадър".

Лордът взе 80 хиляди лева, за да приеме да стане част от съквартирантите, след като години наред отказваше да припари до къщата. За негово съжаление дори парите на Големия брат няма да му стигнат да оправи кашите, които забърка през последните месеци. Джобът на лорда ще се опразни напълно, а според приближени до него светският хроникьор сериозно се запритеснил и за бъдещето на кариерата си.