Поредното протеже на Евгени Минчев стана обществено достояние, пише „Всеки ден". Макар да се занимава с редица съдебни дела от негови бивши клиентки и приятелки, каквито са екс водещата на „Горещо" Венета Райкова и бизнес дамата Ваня Червенкова, Лорда явно е намерил време да си хване и ново гадже.

Младежът и паркетният лъв се появиха заедно на светско парти, а от начина, по който двамата се държаха, не остана никакво съмнение, че са заедно и делят една постеля. Мистериозната половинка на Евгени направи впечатление на взискателния елит с безупречния си външен вид, изискани дрехи и гъстата си брада - символ на почитателите на т.н. „лъмбър", или дърварска мода, която е особено актуална напоследък. „Двамата не се отделиха един от друг, никога досега не сме виждали Лорда толкова обсебен от някого, буквално не го изпускаше от очи. Очевидно бяха много близки", коментираха очевидци.

Злите езици пък издадоха, че Минчев и новото му завоевание, което според слуховете се препитава като модел на бельо, са се запознали чрез един от популярните онлайн чатове. Двамата си писали известно време, изпращали си снимки и една вечер се срещнали тайно от медиите в популярен столичен бар, където моментално открили, че много си допадат.



Близки до Минчев обаче се чудят колко ли ще продължи новата му тръпка. „Евгени е известен с непостоянството си. Трудно се задържа с един човек дълго време. Самият той е признавал многократно, че е изключително претенциозен и трудно се спогажда с някого", коментират близки от обкръжението на светския лъв. Именно трудният характер на Лорда станал и причина за раздялата му с брадъра Ники Китаеца, последната му сериозна връзка. „Макар да излизахме само няколко месеца, имаше нещо много дълбоко помежду ни. Докато той започна да се възприема като домакиня, да ходи и бърше след мен... Писна ми и му казах да си ходи, не съм такъв прост", сподели пред Венета Райкова в студиото на „Голямата Уста" Евгени. Клюкари пък му приписаха връзки с танцьора Наско Месечков, тв водещия Юксел Кадриев, певците Миро и Любо от „Те".