Евгени Минчев пак намери начин да се изфука какъв късметлия е. По време на почивката си на Канарските острови той закъсал за бельо. Уж под предлог, че не може да си намери подходящ размер слипове, той се самоизтъкна като доста надарен.

В личния си профил в социалната мрежа Минчев се оплака, че си намерил гащи с размер само до XL и се зачуди защо не ги пишат направо в сантиметри - над 18, над 19, пише ''Всеки ден''.

Светският хроникьор, който по всевъзможни начини се опитва да привлече внимание върху себе си и да се прави на интересен, този път е заложил на сигурна формула. След като снимките от луксозния хотел, в който се беше настанил, не впечатлиха феновете на Евгени, той реши да се похвали с достойнството си.

Коментарите под оплакването му обаче не дадоха желания ефект, а по-скоро предизвикаха подигравки.

„Тоя пък къде е тръгнал да се мери с испанците и африканците?", злословят из форумите по негов адрес. „Да си си взел гащи от България, какво ни занимаваш с проблемите си!?", пише гневна домакиня.

Евгени Минчев често влиза в устите на хората с хвалби колко пари дава за маркови дрехи и с претенциите си, че е една от най-елегантните светски личности у нас.