Нова и нестандартна дружба се заформи в шоусредите ни. Става въпрос за отношенията между Евгени Минчев и фолк фурията Луна. От както е излязла от Къщата на "Биг Брадър" певицата е неразделна половинка на бившия ватман. Двамата бръмчат заедно по светски партита, забеляза HotNews. Последно бяха заедно на купона на "Ивет фешън" преди броени дни.

Общото между Минчев и Йорданова (фамилията на фолкаджийката) е и това, че двамата си тръгнаха от риалити формата със скандал. Луна беше изгонена от Къщата, след като влезе във физическа саморазправа с другите съквартиранти. Евгени пък се фръцна от коментаторското студио на шоуто и след това написа гневен статус в социалната мрежа срещу продуцентите на шоуто. В последствие дори се скара със своята приятелка Кристина Патрашкова за чийто вестник "Галерия" водеше рубрика.

Луна се присламчила към известният пиар с интимната мисъл той да й помогне да възроди залязлата певческа кариера. Надявала се, че покрай неговите връзки и контакти ще влезе като част от програмата на мероприятията, които Евгени ежегодно организира и не само.