Мисията на съквартирантите във "Вип Брадър", в която те трябваше да разказват свои лични истории, едва не свърши с кървава саморазправа.

Паркетният лъв Евгени Минчев, под влиянието на доста чашки алкохол, прояви неочаквана агресия към Йорданка Христова, наричайки я: "Некадърна комунистическа певица". Той дори я замери с кубчета.

Причина за гнева му бе изказване на певицата: "Ай стига ни занимавате с гейове! Има и нормални хора". Това възбуди бесовете на Минчев, защото точно минута преди това Христова призна, че щерка й е гей и има връзка с бившата на Люси Дяковска Камелия. Звездата бе категорична, че приема сексуалността на детето си.

"Какво е това лицемерие! Всички тук сте лицемерни! Мога да дам 100 лева срещу лъжите, които бълвате", изригна Минчев, прехвърляйки своя гняв към Мистър България Мартин Мартинов, който пък обяви, че не е обратен.

Затова пък Албена Вулева призна, че е гей и си пада по жени.

*Албена

Хореографът Атанас Месечков, от своя страна, заяви, че е спал с мъже, но това е било преди време. "Сега съм сигурен, че искам да имам жена и деца", бе категоричен той. И с това си твърдение ядоса Минчев още повече.

*Атанас Месечков

Говорейки за нестандартна сексуалност, Жени сподели, че е привърженичка на груповия секс. Тя призна, че за нея сексът не е изневяра. "Та ние сме правили групов секс. Даже съм му казвала на Тачо, че трябва да спи с други жени, за да направи сравнение", каза Жени, а Тачо я прегърна.

*Жени и Тачо

Едно от най-интересните откровения все пак беше на Евгени Минчев, който се похвали, че е правел "малко секс за много пари". "Купил съм си апартамент с пари, спечелени от секс", заяви светският хроникьор.

След края на мисията съквартирантите получиха максимален бюджет, но заради неприлични изказвания на Минчев, звездите бяха наказани и ще трябва да живеят с 300 лева за една седмица, пише ''Всеки ден''.