Над 200 000 гледания в официалния канал на „Евровизия” регистрира парчето на Кристиан Костов само няколко часа след премиерата си завчера.

Хитовият потенциал на Beautiful Mess бе оценен моментално и от държави като Финландия, Гърция и Ирландия.

„Това е скритата лимонка в "Евровизия". Може лесно да спечели, докато всички очакват триумф на Белгия или Италия. И се надявам, че ще успее! Толкова стилна и приятна песен, а гласът му е страхотен.” „Уау, наистина чудесно! Песента вече е в моя топ 5 и няма кой да я измести. България винаги успява да изпрати страхотни песни на конкурса. Успех от Италия.”

„След силна и модерна парти песен, сега изпращате силна и модерна балада. България, отново успяхте! С обич от Унгария." Това са само част от коментарите под зарибяващата мелодия, дело на Symphonics, които създадоха и If Love Was A Crime за Поли Генова миналата пролет.

„Текстът е за това, че висим "на косъм", всичко покрай нас е голямо бедствие, от което няма къде да скриеш. Никой не знае какво ще се случи днес. Никой не знае какво ще се случи утре, единственото нещо, което ни спасява, е любовта - любовта към всичко.", споделя отличникът от X Factor пред БНТ. Той призна, че много се страхува от отговорността, която пада на крехките му, едва 16-годишни плещи.

„Сега ще представлявам не само себе си, а за първи път ще нося отговорност за цялата държава и то за България. Няма как да не се вълнувам. Още когато се родих, аз избрах България - баща ми е българин"., казва отрасналото в Москва дете-чудо.