Тв продуцентът Евтим Милошев, който навърши 50 години на 2 май, призна пред списание LOVE style, че се чувства на 25. „В съзнанието си човек не се променя. Единствената разлика е, че имам повече опит. Винаги съм правил това, което харесвам и обичам. Успехът обаче не е бил самоцел за мен. Не се оплаквам от късмета си, поне до този момент. През различните периоди от живота ми съм имал различни желания и мечти.

Със сигурност много неща съм пропуснал, но като цяло съм удовлетворен от всичко, което ми се е случило”, споделя Евтим пред LOVE style. Той говори и за най-големите професионални раздели в живота си – тези със Слави Трифонов и с Росен Петров. С Трифонов Милошев работи 12 години, но напусна, за да започне да прави "Комиците" и "Сървайвър". Той бе и продуцент на предаването "Нeка говорят" на Росен Петров, но публично се разграничи от него, когато Петров стана политик при Николай Бареков.
„Не съжалявам за тях. Това са взаимни процеси и не са зависели на сто процента от мен. В живота няма вакум и празно пространство. Една раздяла не може да спре живота. След нея се появяват други възможности. Със Слави и с Росен не се чуваме. Дълго време смятах, че като се затвори една страница, не трябва да я отваряш повече. Но сега си мисля, че и това е някаква самоцел. Аз съм готов да подам ръка, но не си струва да се полагат усилия за неща, които не са градивни”, доверява тв продуцентът.

Той е щастливо обвързан с актрисата Христина Апостолова, която е и сценарист на „Откраднат живот”. Любовта им пламва по време на „Сървайвър” – риалити шоуто, на което Милошев е продуцент, а тя е част от екипа. Двамата се радват на своя син Петър, който се появи на бял свят през 2011. Евтим присъства на раждането и дори заснема целия процес. Признава, че е готов за още деца, но според него това е Божа работа.


След юбилея на Евтим му предстои много работа – 13-и сезон на „Столичани в повече”, 6-и сезон на „Откраднат живот”, детска поредица по БНТ и премиера на сериала „Дяволското гърло”.