Евтим Милошев беше в небесата след като приятелката му Христина, красивата бивша съпруга на Димитър Рачков, го дари със сина му Петър.

Таткото бил толкова влюбен в Христина, че не се поколебал да види подробности от раждането, без да го е еня, че гледката може да го отврати и отблъсне от любимата му.

Не само това – бил безкрайно щастлив, че е съпричастен на раждането на детето си .Кървавите гледки останали встрани от хубавите му спомени за сюблимните мигове.

Бебето Петър Милошев е гордостта на баща си – мерките му са завидни – 3,5 кг и височина 51 см. 40- годишният Милошев, сигурно на майтап обаче, не можел да се отърве от стреса, който му втълпили негови близки, пишат от кliuki.bg

Те му казали, че трябва да внимава детето да не стане алкохолик, тъй като, по неговите свидетелски думи, „излязло като тапа”.

С тази подробност в разказа си той ги подсетил за поверието. Евтим и Христина са заедно от доста време, но продуцентът не обича да дава гласност на личния си живот.

Майката е сценарист в компанията на Милошев и Любо Нейков „Дрийм тийм“. За нея Петър е второ дете. Тя има още един син – Димитър Рачков – младши.