На бляскава и стилна церемония в хотел "Шератон" модна агенция "ЕС лайн Моделс" награди финалистите от престижния конкурс за красота Face of Bulgaria 2010.

Шефовете на агенцията Силвия Васева и Евгени Евтимов дадоха заявка за най-висок стандарт в модния бранш, не само с организираното от тях събитие, а и с начина, по който бяха облечени - Силвия в официална рокля от "Перлита", Евгени - с костюм
на "Cacharel".

Събитието бе открито с горещ танц на момчетата от мъжка денс-формация ”ГРАНДОС”. Преди появата на Паулина Найденова и Симеон Денев, достигнали 3-то място в конкурса, Мариана Попова изправи залата на крака с изпълнението на нейната "New religion".

Генерален спонсор на събитието беше фирма "Сарантис-България", която зарадва всеки един гост с луксозен комплимент от най-скъпата и престижна козметична марка в света "La Prairie"

Ивайло Гюров извиси глас и изпя една от най-популярните италиански канцонети преди влизането по червения килим на Ралица
Славчева от гр.Радомир и Константин Манев от гр.Плевен - лицата, достигнали почетното 2-ро място на конкурса.

По време на събитието не липсваше нищо - като започнем от класните вина на фирма "Картел", минем през вкусотиите, приготвени от майстор-готвача на "Шератон" и приключим с изобилието от снаксове и ядки, предоставени от другия генерален спонсор на събитието, фирма "Best Foods".

Kакто всяка година, и тази по традиция Силвия и Евгени обявиха и лицето на агецнията за 2010 година. Привилегията да бъде лице на агенцията тази година се падна на Петър Велев от гр.Перник, доказал се като един от най-търсените и сериозни модели в агенцията.

Преди кулминацията на вечерта, триумфално по червения килим влезе очарователната Рени и представи най-новата си песен "Към теб летя”, която даде заявка за сериозен летен хит.

Интересна подробност бе и размяната на двамата водещи. Събитието отрки Искрен Пецов , а след това щафетата пое
небезизвестната Ива Атанасова, позната от екрана на "Нова ТВ".

В сюблимния момент на вечерта осветлението бе приглушено и вниманието на гостите бе насочено към големия екран в залата, където се излъчваше бляскавото посрещане на победителите от конкурса пред хотела. Те бяха докарани до хотела със свръхлуксозния и последен модел BMW 7-ма серия. Всички гости посрещнаха финалистите
изправени на крака в залата, с бурни аплодисменти.

За лица на България 2010 бяха наградени Невена Димитрова на 25 год.от гр.София и Десислав Зарков на 21 г от гр. Банкя, които бяха събрали най-много гласове в онлайн гласуването за конкурса .

И двамата финалисти получиха подаръци от спонсорите - луксозни комплекти от "La Prairie", комплекти от изисканите вина на фирма "Картел", подаръци от фирма "Ерита", почивки за 2-ма в хотел "Casa Carina Bansko", артистичните и идейни букети бяха от фирма "Емили". Роклята на победителката остава подарък от официалния дизайнер на конкурса г-жа Мариета Славчева собственик на модна къща "Перлита", а тежката корона на победителката, обсипана с диаманти бе осигурена от "Altinbas", които не пропуснаха да наградят и останалите финалисти с комплименти на престижната марка.