Актьорът Фахрадин Фахрадинов призна, че е срещнал истинската любов в лицето на настоящата си половинка Вероника Еленкова.

Избраницата му работи като администратор във фармацевтичния бизнес и идната седмица ще се запознае с майка му, чийто постоянен адрес от години е в Италия.

„Ще идем до Неапол, до Везувий. Хлътнал съм до уши. Аз не мога да стоя невлюбен. Но да обичаш на 26, е едно, а сега, когато съм на 30, е съвсем друго. Много съм щастлив с Вероника, това е голямата, последната любов“, сподели пред bTV възпитаникът на Веселин Ранков.



След един брак с продължителност от година Фахрадин е категоричен, че е надраснал инстинкта си на ловец и подхожда към нежния пол много по-внимателно и осъзнато.

Навръх юбилея си вчера той направи равносметка на преживяното до момента и съжали само за бунтарското си поведение в НАТФИЗ, където влиза от третия опит. Проф. Ранков дори го заплашил с изключване. „Той ми беше като втори баща, още повече че в този период тъкмо бях изгубил своя“, обясни Фахрадинов.