Според наш читател, пожелал да остане анонимен, актьорът Фахрадин Фахрадинов е пред развод. 

Припомняме, че Фери се ожени за своята любима Владимира на 10-ти септември миналата година.

Двамата се срещнали през януари същата година в "Пирогов", където Влади била завела невръстния си син Марк Антоний на преглед, а той пък бил с племенницата си. Атрактивната люлинчанка потърсила актьора във Фейсбук и любовта им пламнала още на първата среща.

„Необяснимо е, имах чувството, че цял съм бил с нея, а я срещах за първи път. Малко се притесних, че е с дете, но след това разбрах, че тя отдавна е прекратила отношенията си с бившия си мъж“, каза преди време Фахрадин и допълни: "Никога не съм бил по-щастлив. Дори преди малко нахраних малкия. Ние с Владимира вече от половин година сме като семейство. Просто беше редно и да направим сватба. Сега семейството ме погълна изцяло.”

*Владимира и Фахрадин

Припомняме, че двамата не спираха да демонстрират любовта си в социалната мрежа. Освен че си сложиха общи профилни снимки и смениха семейното си положение, двамата си пишеха и романтични послания на стените:

„Обичам те, любов моя... с всеки ден, все по-силни ставаме заедно и няма нещо, което може да застане между нас“, написа преди време Владимира, а Фери й отвърна не по-малко романтично: "Единствена, неповторима моя, знам и вярвам, чудо мое, ти си... неописуемо е с думи прости... няма сила и материя, която да ни сломи, уплаши. Ти си най-красивата, най-желаната от мен, най-щастливия и радостен съм аз, изпълваш ме със страст“.

*Фахрадин и Владимира

Сега обаче, взаимоотношенията им са се влошили драстично, като вече повече от месец Фахрадин не живее с Владимира и дори не иска да я вижда.

В нейният профил във Фейсбук, в графата "семейно положение", вече пише "разделена".

"Най-интересното е че Владимира не живее и при майка си в Люлин. Там се мярка много рядко...Познайте къде се е върнала?!", пише нашият читател.