Актьорът Фахрадин Фахрадинов потвърди слуховете, че се кани да осинови сина на съпругата си Владимира, която наскоро отведе в гражданското.

Младоженците се запознаха преди девет месеца в "Пирогов" , където Влади била завела невръстния Марк Антоний на преглед.

Атрактивната люлинчанка потърсила Фери във Фейсбук и любовта им пламнала още на първата среща.

Фахрадин въобще не се стреснал от факта, че любимата му има невръстно бебе от друг, пише blitz.bg.

"Не съм имала предишен брак, отдавна нямам никакви отношения с този човек, по време на бременността си бях с него, тогава нищо не беше наред, но исках детето и реших да го отгледам сама. Преди да родя, го напуснах. Той дори не е виждал сина си, не се интересува от него, а и аз не желая да имат някакъв контакт поради стечение на обстоятелствата. Съжалявах, че синът ми ще расте без баща, но всяко зло за добро - той намери най-добрия татко в лицето на Фери", похвали се младата булка Владимира пред "Стори".

*Владимира и Фахрадин

Марк Антоний вече наричал актьора "та-та", а новобрачните се канят скоро да го обзаведат със сестричка.

24-годишната съпруга на Фахрадин Фахрадинов е бивша състезателка по латиноамерикански танци в Украйна, където живяла три години. Откакто се е върнала при родителите си в столичния квартал "Люлин", работи като маникюристка.

Сега двамата с Фери се канят да се преместят да живеят в Ню Йорк, където Фери ще се дообразова в театралната академия на Дейвид Мамет.