Актьорът Фахрадин Фахрадинов ще става баща за първи път.

Това обяви самият той с няколко снимки, които публикува във своя "Фейсбук" профил. Малко по-късно в коментарите се появи и новината, че бебето е момиче.

От любовните снимки в социалната мрежа се забелязва, че двамата влюбени са се отдали на романтична ваканция на родното Черноморие. Бъдещите родители са ухилени до учи а щастливият татко позира гледайки вече наедрялото коремче на любимата му жена. Техни близки и приятели сипят своите пожелания по снимките, като в един от коментарите си Фахрадин потвърди, че ще става баща на момиченце.



Преди няколко месеца актьорът призна, че е срещнал истинската любов в лицето на настоящата си половинка, Вероника Еленкова, коятп работи като администратор във фармацевтичния бизнес. В началото на март месец той я запозна с майка си, която от години живее в Италия. "Ще идем до Неапол, до Везувий. Аз не мога да стоя невлюбен Много съм щастлив с Вероника, това е голямата, последната любов", сподели тогава актьорът/ Най-вероятно бебето е заченато именно по време на посещението им в Италия.



Актьорът, който стана по-известен у нас покрай ролята си в "Забранена любов", вече има еди неуспешен брак зад гърба си. Двамата с Владимира заживяха заедно в Щатите и дори мислеха за деца, но щастливата им връзка бързо се разпадна , след като в интернет лъснаха порнографските снимки на блондинката от "Люлин".