Само преди месец звездата от „Забранена любов“ сключи брак с приятелката си Владимира.

Двамата са заедно по-малко и от една година, но са убедени, че искат да прекарат живота си един до друг – пише „Уикенд за жената”. Освен със съпруга Фахрадинов се сдоби едновременно и със син.

Момченцето е дете на Владимира от предишната и връзка. Двамата се запознават в „Пирогов“. Владимира била там за преглед със сина си, а той – с племенницата си. Страстта между двамата пламнала от пръв поглед.

„Необяснимо е, имах чувството, че цял съм бил с нея, а я срещах за първи път. Малко се притесних, че е с дете, но след това разбрах, че тя отдавна е прекратила отношенията си с бившия си мъж“, добави и Фахрадин.

Първата им среща била в 2 часа през нощта. Малко по-късно Владимира заживяла в дома на любимия си с малкия си син Марк Антоний. Не след дълго Фахрадин й поискал ръката.

Вече знойната съпруга на Фахрадин е на 24 г. и е бивша състезателка по латиноамерикански танци в Украйна, където живяла три години.

Сега двамата са по-щастливи от всякога, Фахрадин е приел детето на Владимира като свой роден син и тримата заедно правят грандиозни планове за бъдещето.

„Никога не съм бил по-щастлив. Дори преди малко нахраних малкия. Ние с Владимира вече от половин година сме като семейство.

Просто беше редно и да направим сватба. Сега семейството ме погълна изцяло” – споделя в интервю Фахрадин Фахрадинов.