Фахрадин Фахрадинов открил любовта на живота си в „Пирогов", сподели звездата от „Забранена любов" в "На кафе" по Нова телевизия.

Фери гостува в предаването заедно със съпругата си Владимира, която представи, след като двамата сключиха брак на 10 септември.

Искрата между двамата пламва през януари, когато се засичат в института за спешна помощ. Актьорът е там с племенницата си, а Владимира - с бебето си. „Не можех да откъсна поглед от нея", сподели младият Фери. Двамата обаче не успяват да разменят нито дума, пише БЛИЦ.

Когато се прибира вкъщи, Владимира го открива във Фейсбук и му пуска съобщение: „Аз съм момичето от болницата. Помниш ли ме?".

Фахрадин веднага й взема телефонния номер и още същата вечер се срещат. Седят и разговарят на пейка пред нейния блок. Три месеца по-късно Фери и Владимира заживяват под един покрив заедно със сина й, който е от предишна връзка.

Явор от „Забранена любов" не се колебае дали да заживее със самотна майка с бебе на една годинка. Той е убеден, че чувствата са по-важни, а и получава подкрепа от най-близките си хора. Фери и съпругата му не крият, че имат планове за още деца.

„Винаги съм си представял, че трябва да предложа брак някъде в чужбина, на брега на морето, но не стана така. Бяхме в Приморско, на едно романтично място. Стана на момента, почнах да горя и осъзнах, че сега е моментът да й предложа брак". Въпреки че й е дал време да си помисли, Владимира казала „да" след минута.

Сватбата им била на 10 септември, организирали я съвсем сами. Запазват церемонията в тайна от медиите, за да изживеят пълноценно най-щастливия ден в живота си. В кухнята на Гала Фахрадин и Владимира приготвиха ястие от украинската кухня - Акрошка.