Актьорът Фахрадин Фахрадинов посрещна празниците в Истанбул заедно със семейството си - половинката му Вероника и дъщеря им Нараяни. От статус във Фейсбук става ясно, че любимата на театрала вече носи неговото фамилно име - Фахрадинова. Кога и къде администраторката във фармацевтична компания е станала законна съпруга на звездата от сериала "Забранена любов" - не става ясно. Влюбените са предпочели да сключат брак далеч от публичното пространство и в много тесен семеен кръг, което се е случило неотдавна.

Това е втори брак за Фери, който преди години се венча за тогавашната си приятелка Владимира, но бързо след това се и разведоха.
Припомняме ви, че наследницата на Фахрадин се пръкна на бял свят в началото на тази година. Малката принцеса носи ексцентричното име Нараяни, което означава свръхдушата в сърцето на всеки човек.

Името на детето е избрано след като майката Вероника го срещнала в текст от литература за индийския бог Кришна. Двойката не крие, че се увлича от тази философия и живее според нейните принципи.

Фери и жена му практикуват йога, вегетарианци са, не употребяват цигари и други пристрастяващи вещества и предпочитат да прекарват времето си в четене на книги за Кришна.

Иначе "Тати" била първата дума на наследницата им. "И Нараяни ще става актриса, отсега прави повече от 100 физиономии на минута", хвали щерка си Фери.