От две седмици името на Виктория Георгиева се спряга като един от сериозните претенденти за победа на "Евровизия" и тази година, след като през 2020-а не се излъчи първенец, а нашенката държеше първото място в онлайн гласуване. С днешна дата букмейкърите отново я поставят близо до върха - под номер 2, като предполагат, че ще оспорва първото с представителите на Исландия. Това обаче към момента е пресилено да се отсъди, защото се оказва, че песента, с която българката ще участва на конкурса все още не е известна и дефакто победата й на този етап е мираж.

Слуховете са тръгнали на базата на последното парче, което Виктория завъртя в ефира през ноември миналата година - Ugly Cry. Песента обаче не е тази, с която изпълнителката ще се състезава на "Евровизия", научи HotNews. Букмейкърите обаче са подвели меломаните, като са обявили именно това парче за конкурса.

Пиарите на Вики съобщиха, че тя е на път да издаде първия си албум Little Dramatic. Той ще се появи на пазара през този месец. Една от песните, включени в първото ѝ EP - мини албум с до 7 песни, ще бъде избрана от нея и екипа ѝ, за участието на България на Евровизия 2021. На сцената в Ротердам певицата ще представи страната ни пред близо 200 млн. зрители.