Фаталните 13 звезди прекрачиха прага на къщата на Биг Брадър преди минути, като най-голямо вълнение предизвика мюсюлманката Албена Вулева. Бившата телевизионна водеща се появи в дълга роба и шамия и веднага предизвика гнева на футболиста Стойко Сакалиев. Той я обвини в лъжа и заяви, че не вярва в искреното й преклонение към Алаха заради православните й родители.

Така риалитито по Нова пробва да повтори конфликт от конкурентното „Фермата” по Би Ти Ви, където участникът Нури продължава да обяснява, че у нас е нямало турско робство и гарантирано пали скандали с твърденията си. така за първи път зрителите доживяха риалити №1 Биг Брадър да повтаря "Фермата", вместо да е обратното.

Освен Вулева и Сакалиев в къщата на големия брат влязоха още Емануела, Русата Златка, Станимир Гъмов, Жени Калканджиева, гримьорът Цецо Андреев, рапърът Wash MC, Весела Неински, Никита Джонсън с татуировките, гаджето на Златка Благой Георгиев-Джизъса и никому неизвестният музикант Стоян Роянов-Я-я. В къщата няма никакви мебели и посуда като столове, маси и чинии. Засега най-голям проблем е липсата на чаши, защото съквартирантите щедро се черпят с напитки.

Яденето им е сервирано на земята, а най-лошото е, че липсват и кърпи за баня, за което те още не подозират. Няма и чаршафи за леглата, затова съквартирантите ще трябва да си ги заслужат с мисия като изобретатели, която вече започна.