След зашеметяващото лятно представяне на Fedde Le Grand по време на SOLAR SUMMER, където близо 4000 души се насладиха на екслузивния му 5-часов сет, той се завръща в България.

Този път гостуването му ще е през зимата, на 11 февруари, а мястото, разбира се, е YALTA CLUB. Зад пулта компания ще му прави резидентът на клуба – DJ RUNO.

Запомнящите се миксове на Fedde Le Grand озвучават партитата в продължение на години и не се очаква любовта към музика му да отшуми. От почти цяло десетилетие той е един от 30-те най-влиятелни диджеи в света, според престижното списание DJ Mag.
Fedde Le Grand не взема подобни постижения за даденост и не спира да се доказва.

Само през 2016 година, холандецът постига много повече отколкото други артисти постигат за цял живот. Той участва не само на SOLAR SUMMER, но и на фестивали като Ultra Miami, Ultra Japan, Ultra Korea, както и на мащабния Tomorrowland. Освен това, успя да издаде и чисто нов албум, успоредно с турнетата си в Европа, Азия и САЩ.

Суперзведата няма да забави темпото и през 2017 година и е приготвил много изненади за своите милиони фенове, като една вълнуваща колаборация, много нова музика, нов подкаст от Darklight Sessions, както и много международни гигове. Fedde не един път е посочвал България като негова любима парти дестинация и точно затова YALTA CLUB ще е една от първите му спирки за годината.
Билети за партито могат да бъдат закупени само на входа на цена от 30 лв.