"От какво ли е толкова изморена Гери-Никол, че по цяла година почива?!", чудят се фенове на тийнидолката. Изпълнителката бе на екзотичните ваканция, като този път се подвизава в Дубай, където избяга от лошото време у нас.след връщането си обаче певицата бе нападната от фен, който колекционира снимки със звезди и който я чакал три часа пред ресторант, да се наяде. „Писна ми от тая долна ГАДНА Варненска пачавра Гери-Никол.Изключително нагла .Не стига ,че не съм я виждал от миналата година от август във Варна бате а и долната пача най-нагло ни излъга.

Каза,че като се наяде и напие ще ни обърне внимание да се видим и снимаме и накрая не само ,че не отиде в салона да се прави както тя ни излъга ами и се наливаха с онзи Иво бате като свине в ресторанта от вина по 20 лв чашата сигурно а ние седим като някакакви,, утрепки,, пред ресторанта да я чакаме ,заблудени и наивни от НЕЙНАТА ЛЪЖА и накрая тая не само ,че се направи ами при културен опит да си поискаме пак да се снимаме и да остави за малко чашката не само ,че ни отряза а и ми се развика все едно ще тръгва на бой и ,че ще си пиела каквото иска и когато иска.

След това и казах ,че сме квит защото и аз си пия с компанията бира отстрани а тя ме нападна едва ли не Варненската пачавра и накрая най безцеремонно се метна в някаква кола с някво гадже или дилър и изчезна“, написа в инстаграм Веселин Любенов, който очевидно има проблеми с правописа. Той може да се похвали със снимки с големи звезди като Галена, Тита, Дара, Криско и т.н.