Часове, след като си сложи нов бюст за идващото лято, Златка Димитрова получи неприлично предложениe. Нейна почитателка в социалната мрежа поиска „предишните й гърди” със закачлив пост, илюстриран с много усмихнати и намигващи емотикони. Явно дамата се е вдъхновила от безумния гаф на Джулиана Гани от преди година, когато тя реши благотворително да дари предишния си бюст.

Силиконката даже обяви, че е държала циците в хладилник, за да се окей за бедното момиче, на което иска да помогне. Думите й предизвикаха небивал скандал в държавата и много известни дами реагираха остро на безумната благородна инициатива.
Вчера Златка също наду деколтето си при известен хирург и дори пусна филмче от операцията. То предизвика доста коментари от пожелание за бързо възстановяване до откровена критика. „Това е тъжно, ненормално и извратено. Живи и здрави на старини ще разберете, че е пълна глупост и ненужност”, пише Людмила. Междувременно пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев изписа днес от болница „Медлайн“ в Пловдив плеймейтката.

Черната Златка пое към дома си в отлично настроение и здраве в компанията на съпруга си Миро и на техния син Миро. С пристигането си в Клиника „Симетрия“ веднага след операцията, партньорът й разби всички слухове за тяхната раздяла – хирургичният екип видя, че те все още са много влюбени един в друг. Малкият Миро и татко му, я изненадаха с огромен букет от 25 червени рози, а тя се просълзи от вълнение.