Знойни италианки преследват Валери Божинов в Италия. Ритнитопковецът се сдоби с цял фенклуб, откакто е във Верона. Почитателите му обаче не са фенове на футбола, а горещи красавици. Които правят всичко възможно да завъртят главата на женения футболист.

Колкото и да вярва на мъжа си, плеймейтката Николета Лозанова със сигурност ревнува. Говори се, че родната красавица, не е особено очарована, че и палавите италианки се заглеждат по Божинов. В последно бреме бамбините от родината на Росини стават все по-настойчиви. А на Валери му е все по-трудно да отбива нежните им атаки.

Близки до футболиста разказват, че Божинов е станал жертва на особено настоятелна фенка, която упорито го преследва. След мач хубавицата поискала автограф от футболиста и дори го поканила на кафе. За негова чест, жененият Валери отказал учтиво, но напористата почитателка не спряла дотам. Дни по-късно тя отново причака спортиста след тренировка и го помолила да я закара до града, тъй като е повредена колата й, пишат от ''БЛИЦ''.

Този път Божинов решил да не се прави на джентълмен и отказал да качи момичето в колата си. С което затвърдил всеобщото мнение, че има сериозен страх от жена си. Самата Николета не посрещнала особено добре новината, че напористи фенки се натискат на мъжа й. Въпреки че се смята за свободомислещ човек, плеймейтката неведнъж е споделяла, че няма особено доверие на съпруга си, щом става въпрос за жени, цитира kliuki.bg.