Новата звезда в „Стъклен дом” Асен Блатечки се слави като един от сексимволите на родното кино и театър.

С гангстерска външност и уникален актьорски талант, бившият каратист омагьосва нежния пол, пише skandalno.net.

Границата между възхищението и вманиачеността обаче е тънка и Блатечки често страда от обсебени фенки , които го преследват.

Актьорът редовно се сблъсква с напористи ухажорки, които стигат и до психо тормоз в стремежа си да му направят впечатление.

Един от най- умопомрачителните случаи принуждава Блатечки направо да си смени телефонния номер. Анонимна дама се обаждала всеки ден, за да му пъшка сластно в слушалката, симулирайки оргазъм.

Маниачката обаче не се спряла до там. На няколко пъти изпращала и колети в дома му, но той ги връщал без изобщо да ги отвори.

Друг път, по време на представление, жена от публиката разцепила тишината в залата с неприлично предложение към актьора.

Асен Блатечки и Мария Сапунджиева играят Хамлет и Офелия. На едно място в диалога, има момент, в който датския принц пита възлюбената си : „Госпожице, мога ли да легна между коленете ви?”. Офелия отвръща : „Не, господарю”.

Тогава в залата се разнася сърцераздирателния възглас на зрителка : „Между моите може”.

Неудържим смях обхванал както актьорите, така и публиката.

Катерина, половинката на Асен Блатечки , обаче изобщо не ревнува от нападателните почитателки на мъжа си.

Двамата са заедно от дълги години и са горди родители на малката Катерина.

Асен Блатечки е изцяло отдаден на двете си любими жени и не се възползва от статута си на секссимвол, кълнат се негови близки приятели.