Галена разби цялата конкуренция и всички класации с най-новия си музикален проект „Феноменален“
Една от най-добрите изпълнителки в поп-фолк бранша отправи своеобразна покана към своите почитатели да се включат в уникалната ù космическа одисея и за по-малко от уикенд над 1 милион фенове последваха певицата в тази необичайна авантюра.

С новия си видеоклип към парчето Галена затвърждава звездния си статут и отново предизвика буря от емоции от страна на феновете. Хвалбите за невероятната изпълнителка в официалния канал PlanetaOcial не спират да текат. “Това е клип на световно ниво!”, “Феноменална, хит! Талантът и оригиналните идеи на Галена отдавна са прекрачили границите на България! Проектът е грандиозен, браво на целия екип!”, “Трябва да се радваме, че Галена прави различна музика! Може да си го позволи защото е име! Винаги трябва да се рискува, а Галена винаги се хвърля в дълбоки води, както с песните си така и с клиповете си! Успех на парчето!”. “Най-наточеният клип на Галена до момента със световно качество! А пък Галена е феноменална. Всичките ти фенове се гордеем с теб!”, “Песента е топ".
Музиката и аранжиментът на “Феноменален” са на Даниел Ганев, а текстът е на творческия тандем Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.