Фолк идолът Константин и Мис „България“ 1995 г. Жени Калканджиева бяха нападнати от феновете си в социалните мрежи. Причината – двамата лъснаха в клип, в който са видимо почерпени с високоалкохолни напитки. Видеото е качено от самите тях – както в профила на Жени в Инстаграм, така и в този на Коцето. На него дългогодишните приятели държат чаши червено вино в ръка, докато пътуват на задната седалка на автомобил.

На фон звучи класическия цигулков концерт „Пролет“ от „Четирите годишни времена“ на Вивалди, с който, изглежда, бившата манекенка се опитва да „възпита“ фолк певеца в по-високото изкуство. С думите „това е фино, фино“ тя приканя Коцето да настрои слуха си за творбата на италианския бароков композитор, а той от своя страна клати глава и рязко и шумно отвръща „Йес!“.

Виждаме ги и на още едно видео, снимано преди малката им веселба от автомобила. На него двамата са в телевизионно студио и отново са с чаши в ръка – изглежда този път с уиски. Бг звездите се поклащат с некоординирани движения и крещят на камерата „Какво искате от нас? Ние сме добри хора.“

Веднага след качването му, клипът бе залян с неодобрителни коментари от страна на последователите на изпълнителя на „Болка в минути“ и моделката в пенсия.

„Алкохолици, ужас! Кой ви дава ефир, не знам. И какво поколение ще оставите след вас ??? Какъв пример давате“?, ядосва се един от коментиращите, а друг лаконично отбелязва :„Е*ати боклуците. Пропадняци“. Трети пък пита: „Кое е нормално – алкохолизмът ли, наркотиците ли или това, че децата ви се “гордеят” с вас?“

Един от почитателите на Коцето обаче защити самия него и скочи единствено на Жени. „Искаме да не загрозяваш Коцето… Нищо лично, просто си една амортизирала мутреса, която дори не се държи като дама. Учи се от жената на Коцето и не му разваляй профила като се появяваш.“, написа той.

източник:Монитор