Цветелина Янева сподели, че планира да започне сезона с типично лятно поп парче, на което ще снима и видеоклип, както е обещала.

Тя вярва, че почитателите ѝ ще го оценят подобаващо, както са харесали и актуалната ѝ песен "Алергична".

Певицата е откровена във "Фолкмаратон", че ѝ липсват срещите с публиката по площадите и стадионите из цялата страна и сподели, че много се надява турнето тази година да се случи. По този начин и мечтата на феновете също ще се сбъдне.

Цветелина Янева искрено говори за увлечението си към музиката. Въпреки поп ориентацията си в момента, тя много цени и по-кръшните парчета, които е записала. Звездата признава, че би искала да има в репертоара си хубави песни от различни жанрове.



Тя подчертава, че музиката е един универсален език и начин да разкрие емоциите си, увлечението към хубавата мелодия и интригуващия текст, което се споделя и от нейната публика, пише Signal.bg.

Цветелина Янева бе изненадана от екипа на "Фолкмаратон" по време на интервюто. Група почитатели на певицата нахлуха на мястото, където се снима предаването и буквално отрупаха с подаръци и цветя любимата си изпълнителка, пише Blife.bg

Те поднесоха и огромна вкусна торта с лика на певицата.