В нагло плагиатство е хваната фолкпевицата Камелия.

Огън момичето на попфолка си е позволило да открадне творческа идея не от кой да е колега, а от най-голямата чалга звезда Азис, съобщи България днес.

В това са категорични върли почитатели на ромския славей, чули новата песен на Камелия.

Парчето "Плюшено мече" бе обявено за голямото завръщане на блондинката в класацията на най-оборотните чалгарки, докато фенове на Азис не изригнаха срещу нея. Според тях песента на Камелия умишлено прилича много на големия хит"Хабиби".

Експайнерката е платила добра сума пари на друг певец, който изпълнява вокали в песента, досущ наподобяващи гласа на Азис. Ритъмът също е почти същият и песента за плюшеното мече е заклеймена като жалко копие на парчето за пухкавото "малко кученце".

За вражда между Камелия и Азис се говори доста отдавна. Двамата ту се караха, ту сдобряваха. Мълвата носи, че ромският славей многократно е отказвал на колежката си да направи дует с нея, което е и причина сега Камелия да му мъсти с плагиатство.



Песента на Васко "Хабиби" е върхът в кариерата му. Повече от 9 държави купиха авторските права на песента, а гледанията на парчето само в YouTube са над 37 милиона.