“Наръчник на неомъжената жена" а.к.а. "Малка черна книжка" идва като отговор на множество срещи и клюкарски вечери с приятелки, в които основната тема са мъжете.

По време на Не представянето, а преживяването на "Малка черна книжка" две книги мистериозно изчезнаха, което първо изненада, а после зарадва авторката Radostna.

Интересът към Наръчника на неомъжената жена е заразяващ, тъй като съдържа 10 глави с въпроси “Какво да правя, когато...” и завършва със заръка от разказвачката.

Читателките ще намерят отговор на питания като:

Какво да правя, докато ходя с женен мъж?
Какво да правя, когато всички са влюбени в мен?
Какво да правя, когато той не ми предлага брак?
Какво да правя, когато срещна любовта, а вече съм сгодена за друг?

Историите в малката черна книжка са вдъхновени от истински хора и случки, но са напълно измислени. Кратки и забавни са и е много вероятно всеки да открие по една приятелка в тях.

Не представянето, а преживяването на #МалкаЧернаКнижка събра над 200 красиви млади четящи жени, облечени в малки черни рокли, които се радваха на трима коментатори от сцената, актьорска игра от Playback театър, водещия Васил Спасов, блогъри и авторката Radostna.



Гостите на преживяването участваха в дискусия за отношенията между мъжете и жените, съвети при незащитен секс от приятелите ни от еllaOne и как да го накарат да й предложи. В края получиха 16 подаръци, осигурени от партньорите на #МалкаЧернаКнижка - Husshe, GM Hair Studio, Dama.bg, PicknDazzle и се насладиха на коктейлите “Недостъпната”, “Купонджийката” и “Кариеристката”.

Отзивите за събитието и книгата се описват с една дума: ЗАБАВНИ.
#МалкаЧернаКнижка се продава онлайн на radostna.com & ibooks.

За автора:
Radostna е на 31 години, щастливо омъжена с дете и богат опит от живота на неомъжените дами. Дипломиран арабист, книгоиздател и маркетолог, преди две години тя пуска първия български безплатен онлайн чиклит СЛЕД 22, който до момента има над 9000 сваляния. (свали от сайта или ibooks).



На 22.11.2016 излезе новата й книга НАРЪЧНИК НА НЕОМЪЖЕНАТА ЖЕНА или позната още като МАЛКА ЧЕРНА КНИЖКА, която се продава онлайн на radostna.com срещу 0.99 евро или хартиена за 10 лева.