Фолк певицата Андреа за пореден път стана обект на подигравки от страна на феновете.

След като блондинката многократно си показа бельото, гърдите и запя на ''дупето'' на микрофона, си мислехме, че няма с каква издънка повече да ни разсмее.
Оказа се обаче, че невежеството на Андреа не спира до тук.
На официалната си фейсбук страница певицата публикува своя снимка в гръб, на която ясно се вижда надписа: Fortuna favet fortibus или иначе казано: Съдбата обича смелите.

По примера на Димитър Бербатов и пайнерката общува с феновете си на английски и на български. Андреа попита почитателите си, дали харесват татуировките й, но въпросът й на български бе написан така: ''Харесват ли ви татуйровките ми'', което предизвика вълна от недоволство сред интернет потребителите.

''За пореден път пишеш неграмотно, котенце'', не се стърпя и изкоментира форумец. ''Татуировки, а не татуйровки'', поправи я друг.

Всички обаче бяха категорични, че певицата има хубав татус, който много прилича на този на бившата й приятелка Николета.

Ето я и прословутата татуировка на певицата

Надписа на гърба на Ни Ло обаче няма нищо общо с този на Андреа. Там плеймейтката е изписала: I don’t wanna miss a thing, което в превод означава: Не искам да пропускам нищо.

В общи линии еднакво е само мястото, което двете бивши дружки са избрали, за да поставят завинаги тези мъдри сентенции, пише кliuki.bg.