Броени дни преди старта на гладиаторските битки за престилка и място в най-голямата кухня на България, феновете на MasterChef ще имат възможността да се почувстват като професионалисти и да спечелят емблематичния кулинарен аксесоар в специална facebook игра.

От днес до 22 февруари, всеки, който не се е престрашил да влезе в кулинарната битка, но иска да готви като Master в своя дом, трябва да сподели своя любима авторска рецепта със снимка на страницата на шоуто. 10 сред най-харесваните ястия ще „пренесат” авторите си в огъня от емоции в най-голямата кухня на България, като ги обзаведат с бленуваната от хоби-готвачите „униформа”, дори преди самите тях.

На 27 февруари, точно в 21:00 часа феновете на MasterChef по bTV ще могат да се вдъхновят от таланта, амбицията, прецизността и въображението на най-смелите кулинари в страната, готови да надминат себе си и да променят живота си.

Пристъпвайки прага на студито на MasterChef всеки от тях ще има 60 минути, за да приготви ястие, с което да впечатли Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев, и да заслужи престилката, която ще носи през цялото си участие в шоуто. А с какви изненади ще се сблъскат в третия сезон на феномена MasterChef и какви предизвикателства ще ги накарат да преминат отвъд границите на възможното, зрителите на bTV ще видят от 27 февруари в 21:00 часа.