След като се провалиха в конкурса за най-красива българка, Велина Узунова и приятелките й близначките Моника и Вероника Ланчеви показаха, че не стават и за певици.

Дълго чаканото им парче най-после видя бял свят, обаче се оказа по-кошмарно и от най-лошите представи, които пророкуваха интернет потребителите, пише informiran24.net. Велина сигурно се е подвела по дружката си Райна и е решила като нея да прави музикална кариера. Само добра външност обаче не стига, а при трите миски друго засега не е налично.

Музикалните фенове са в шок от представянето им. Като се започне със заглавието на песента им „Ако няма к’во да кажеш“, което говори достатъчно за причината подтикнала ги да се пробват на този небосклон.



Тричките птички не само няма к’во да кажат, ами го казват по такъв вулгарен и безсмислен начин, че крайният резултат е потресаващ.

Стилът на музиката трябва да е рап, но това трудно се разбира от парчето. За това пък в стойките пред камерата нямат равни и го раздават като големи звезди, както са виждали да правят истинските певици.

По форумите определиха парчето като нещо, което надмина дори и най-лошата чалга песен, но това изобщо не трогва Узунова и компания.

Близначките Моника и Вероника дори се кефят на негативните коментари, важно е внимание да им се обръща. Хвърчат милите в облаците и дори си позволяват да се карат на хората изразили мнения за простотията, която се опитват да пробутат като песен.

А на вас харесва ли ви песента? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.