В навечерието на изминалия уикенд Димана представи най-новата си балада. Тя е със заглавие “Достатъчно” и за пореден път доказа, че именно лиричните песни особено лежат на звездата на музикална компания “Пайнер”. За това говорят и многобройните положителни оценки и коментари, които публиката отправи към певицата само часове след премиерата на проекта.

“Тази песен е силен тласък напред.Продължавай със силни проекти! Невероятна балада, направо съм без думи...”, “Толкова време я чаках и оправда очакванията ми. Отдават й се баладите на Димана”, “Браво на Димана и екипа й. Още от първите секунди ми допадна звученето, текста е много добър, а видеото допълва всичко. За пореден път Димана доказва, че баладите са й силата”, пишат меломаните в интернет.



За новата си балада Димана се довери на композитора Митко Петров, а текстът е създаден от Анастасия Мавродиева. Красивото видео е заснето от режисьора Николай Скерлев, а стилната си визия Димана дължи на модните съвети на Стоян Апостолов /стил/, Момчил Спасов /коса/ и Джулия Ангелова / грим/.

Източник и сн.: Planeta.tv