Графа отново се разписа с хит, който само за една седмица се превърна в най-въртяната българска песен, а три дни след премиерата на “Drama Queen” в интернет, феновете вече я пееха с любимата си звезда на лайв в пловдивски клуб.

Влади Ампов е един от малкото български изпълнители с талант да създава песни, които остават в историята на българската музика независимо дали звучат баладично като “Давам всичко за теб”, лятно като “Дим да ме няма” или по уникалния начин, по който звучи “Drama Queen”, пише bliasak.bg.

Изключително енергична, драматична и въздействаща, пилотната песен от предстоящия да излезе на 11 май албум “Моменти” само насочва към неговото съдържание. Графа споделя, че работи по албума денонощно, но не се чувства изтощен, защото творческото вдъхновение го зарежда и няма търпение да представи дългоочакваната от феновете му нова процукция шест години след последния му студиен албум “Невидим”.

Тази събота Графа подготвя версия на “Drama Queen” с музикантите Венци Трифонов и Васил Крумов, която ще представи в популярен столичен пиано бар. След месец от Виена започва и първото европейско турне на Графа, на което ще представи най-големите си хитове и песните от новия му албум.

сн.: Фейсбук