“От щастието най-боли” е озаглавена най-новата песен, която Нелина представи в ефира на телевизия “Планета” и в Planeta Official в YouTube.

Мелодията бе поднесена с красиво и впечатляващо видео, което изцяло кореспондира със силния и въздействащ текст на баладата. Буквално за часове този проект се превърна в един от най-коментираните и харесвани от публиката, а впечатление прави, че всички коментари дават положителна оценка за труда на Нелина и екипа, на който тя се довери за тази песен.

Музиката и аранжиментът са създадени от Diamond Beat Production, а Анастасия Мавродиева е автор на текста. Режисьор на лентата е Йордан Петков, с когото Нелина работи по повечето си музикални проекти.



“Уникален проект! Прекрасна песен, изпята с много чувство. Клипът е уникален, а визиите - просто перфектни! Най-добрата балада е, грабва от първо слушане, всичко е на ниво!!! Браво за перфектната работа, продължавай сaмо така Нелина - прекрасна си, желая много успехи на проекта, само могат да взимат пример от теб, както за тази песен, така и за предната”, “Невероятна песен. Толкова истинска и лична.Пожелавам много любов на Нелина!”, “Страхотна е песента и клипа е на ниво! Браво!!! Поредният хит от Нелина!!!”,

“Тази уникална балада трябва да бъде изпълнена в зала Арена Армеец на 22.11 - задължително!!! Браво Нелина, невероятен проект - музика, изпълнение, видеоклип”, гласят само малка част от коментарите на меломаните.

Самата певица наскоро призна в ефира на телевизия “Планета”, че много обича, когато една творба се създава съвместно от всички автори, които участват в нея, защото тогава се получава най-добрата симбиоза. Феновете са категорични, че след “Лято, слънце, море” това е поредният проект, който успява да докаже тези думи на звездата и да разкрие, че Нелина е един от изпълнителите, които винаги имат какво да кажат със своите проекти и неслучайно през годините е заслужила уважението на публиката.