Емилия за втори път демонстрира, че иска да скъса с чалгата и империята на Митко Димитров. Преди секунди тя направи премиера на новата си песен, в която дори запява рап, при това на английски. Парчето обаче е посрещнато хладно от феновете. „Кога да чакаме пак старата Емилия подчертавам с Български песни. Песента е нива надолу след супер успеха на Djeale, дано скоро да пуснеш поп- фолк парче“, са първите коментари на разочаровани почитатели.

Песента направи премиера в ефира на радио и в официалния канал на изпълнителката, но не и в телевизия „Планета“, което също не остана незабелязано от феновете. Във видеото тя отново нажежи мъжките страсти до краен предел. 38-годишната фолкдива показа умопомрачително тяло, с които може да сложи в джоба си всички световни модели. Палавата блондинка публикува снимка в Инстаграм, на която е по боди, подчертаващо формите ѝ и с високи секси ботуши в камуфлажен принт. Само за часове горещият фотос натрупа над 5 000 харесвания и десетки суперлативи и сърчица. "Много си секси", "Руса винаги си била най-хубава", гласят част от коментарите.

Емилия явно иска да се дистанцира от лекия жанр. Hotnews.bg припомня, че още през последните дни на 2019-та година тръгнаха слухове, че поп фолк изпълнителката е решила да се отдели от музикалната компания и да се самопродуцира. Повод да слуховете стана фактът, че и тогава Емилия пусна песента си в личния видеоканал, а не в официалния канал на „Планета“. Това накара мнозина да се запитат дали певицата не е взела решението да напусне „Пайнер“. 

И тъй като Емилия не обича клюките по свои адрес, тя реши да внесе яснота по въпроса. „В навечерието на новата година, изпращам старата с най-добри пожелания и благодарности на семейството ми и целия ми екип, които са неотлъчно до мен, на Мария и Митко Димитрови за цялостната подкрепа през тези 19 години, които сме заедно. Искам да подчертая, че продължавам да бъда част от фирма „Пайнер“ и отделянето ми в личен видеоканал emilia.online е нещо съвсем нормално за този етап от кариерата ми“, написа тогава тя. Днес обаче отново пуска песен далеч от фолка.