Фенове скочиха срещу Слави Трифонов. Причината - отлагането на концерта му в Лондон.

Много българи зад граница вече си бяха купили билети, а тези от тях, които не живеят в английската столица, добавиха към цената и разходи за самолет и хотелски резервации.

Отделно от това им се наложи да си взимат отпуски, за да пътуват. А сега се оказва, че парите им горят, защото концертът ще е на друга дата. Могат да върнат билетите за него, но не и самолетните.

„Продавам 6 билета за концерта на Слави в пакет със самолетни билети и хотелско настаняване в Лондон. Начална цена - 600 паунда". Това е написано на официалната фейсбук страница на „Шоуто на Слави". Автор на статуса е разочарованият фен на Дългия Марио Динчев. Той е един от стотиците прецакани, които искаха да гледат на живо Дългия в Лондон, а няма да могат, защото новата дата налага да променят всичките си планове. А това невинаги е възможно.



През януари Слави и екипът му обявиха, че на 23 април ще правят грандиозен концерт в Лондон. Билетите се разграбиха за часове, и то не само от нашенци на Острова, а от още стотици емигранти из цяла Западна Европа. Само 20 дни преди спектакъла обаче Дългия ги изненада, обявявайки, че шоуто няма да е на 23 април, а чак на 21 май. Хиляди фенове от Англия не успели да купят билети за сравнително малката зала „Трокси", затова Дългия решил да премести изявата си в далеч по-голямата „Арена Уембли". Тя обаче очевидно е била свободна чак за 21 май.

Докато някои се зарадваха, че имат нов шанс да видят Дългия, други останаха като попарени. „Що за тъп и алчен трябва да си, за да прецакаш така хората? Ами направете два концерта! Защо сте все така - тъкмо да направите малко репутация, и се осирате, без извинение! Двата билета къде да ви ги върна? Понеже Шотландия и Англия не са Учиндол", беснее на интернет емигрантката Нели Георгиева.

„Скъпи организатори, на Острова живеят може би 200 000 българи. Защо не предвидихте, че концерт в Лондон няма да бъде само за тези, които са в Лондон? Аз лично имам приятели, които ще пътуват от Дъблин и Шотландия. Само самолетният билет струва 300 евро! Те не могат да присъстват на 21 май. Защо не помислихте за всички онези, които са купили билети, но няма да могат да дойдат на новата дата? Не е честно спрямо тях", добавя Милена Големанова - поредната разочарована фенка.