Актьорът Фахрадин Фахрадинов не рони сълзи след развода със съпругата си Владимира.

Според клюката основната причина за развода били порно снимките на половинката на актьора.

В жълтите медии се появиха фотоси, на които Владимира прави френска любов на неизвестен мъж в автомобил.

„Тези снимки, които се появиха, не ме притесняват. Причината да се разделим със съпругата ми е, че осъзнахме, че пътищата ни са различни. Прекратихме отношенията си като големи хора - без скандали, без сълзи. Оставаме си приятели,” сподели пред „Монитор” актьорът от „Забранена любов”.

Той заяви също, че не се притеснява и от еротичната си фотосесия, която взриви медиите преди години. „Не виждам нищо лошо в това. Тогава съм бил млад и съм вършил луди неща”, коментира Фахрадинов.

Фери беше категоричен, че в момента няма жена до него. „Много ми е забавно, когато чета пълни глупости, които излизат в жълтите вестници. Преди няколко дни се появи снимка, на която съм с приятелка, и веднага побързаха да ме бракуват за втори път”, смее се актьорът.

Той увери, че в момента се наслаждава на свободата като ерген. Преди няколко седмици Фахрадин се върна от почивка в Доминиканската република.

Звездата се забавлява в мъжка компания на райските плажове в курорта Пунта Кана. Местните мацки веднага го налазили, очаровани от сексапила му.