Бит ли е Фики Стораро?

Това се питаха почитателките на фолк звездата по време на последната му изява в дискотека в провинцията. Чалгаджията се появи на участието с олюпен нос, рана около устата и червени кокалчета на ръцете, забеляза репортер на „Всеки ден".

Разтревожените девойки, които примират по фолкаджията, постоянно се споглеждаха и си задаваха въпроса: „Ама защо Фики изглежда така?". Мъжете изказаха предположения, че изпълнителят на „Бум" е пострадал заради някоя мацка. „Сигурно е свалял гаджето на някой баровец и той го е ступал", смятат младежите.

Преди няколко месеца Стораро-син изяде няколко тупаника от охраната на Георги Станоев-Бирмата в клуб в Студентски град. Бирмата, който е бившият на фолк дивата Преслава, я завари да се целува с колегата си и шамароса певец №1. При вида на мляскащите се чалгаджии ревнивият баровец буквално полудя и се развихри в клуба, като потърси сметка на най-актуалния фолк певец и го бушонира.

След месец новобранецът в чалгаджийския бранш отново се замеси в кърваво меле, но този път с Азис. Двамата се сбиха заради нежеланието на младия Стораро да се подчини на режисьорските идеи на Васил за клипа към дуетното парче на двамата певци - „Блокиран".

„Васко тропна с крак, че няма да го играе мъж заради някой. Той се разкрещя на Фики, че нищо не разбира от шоубизнес и че ако иска да стане звезда като него, трябва да изпълнява безропотно всичко, което му нареди. Както се караха до микробуса, Стораро му зашлеви такъв здрав шамар, че главата му залитна и се удари в ръба на вратата, която в този момент беше отворена. Потече му кръв. После не се наложи гримьорката да му рисува изкуствена", разказва тогава свидетел на боя.

Въпреки че е само на 20 години, Фики вече доста често се замесва в мелета и фолк феновете се чудят кое ще е следващото сбиване, в което синът на Тони Стораро ще участва.