Фики Стораро започва официално ергенски живот!

20-годишният турчин е решен да се премести в самостоятелно жилище, отделяйки се от досегашното си съжителство с майка, баща и по-малък брат. Напук на многото творчески ангажименти в последно време, малкият Стораро не спира да разглежда апартаменти за продан, един от които да направи свой собствен дом, пише „Всеки ден".

Изпълнителят на „Бум" не крие, че от близо 3 години се опитва да заживее самостоятелно, но във времето е срещал редица пречки това да се случи. От няколко месеца насам обаче мургавелкото сериозно работи по въпроса и наесен мечтата му е на път да се сбъдне.

Фики си е заплюл тристаен апартамент в новопостроена кооперация в столичния квартал „Бояна". Имотът е с отлични характеристики - трети етаж, южно изложение и разгъната площ от близо 100 квадрата. Спазарената цена засега е близо 200 000 лева, като в нея е включен и гараж в подземието на сградата.

В момента певецът и семейството доуточняват дали това да е жилището, след което ще предприемат всички нужни стъпки за придобиване на имота. Отсега Фикрет е категоричен обаче, че в бъдещия си собствен дом една от стаите ще бъде превърната във фитнес зала, където известният певец ще може да спортува ежедневно, придържайки се към строгия си режим за ваене на секси тяло.

Стораро-младши искал да заживее сам най-вече заради натоварения си професионален живот в последно време и нуждата да отдъхва самостоятелно. Освен това в сегашното му жилище, където са и родителите му, той не можел да води гаджета и да вдига шумни купони. Синът на Тони е категоричен, че в самостоятелното му жилище единственото нещо, което ще му липсва, са гозбите на мама Валя, която уйдисвала на гладното си синче по всяко време на денонощието.