За рождения си ден утре Фики не е планирал голямо парти. По-скоро мисли да почерпи най-близките си хора вкъщи или в семейната сладкарница, което налива вода в мелницата на слуховете, че чака второ бебе.  Два дни преди празника той направи подарък и на себе си, и на всички свои почитатели – нов самостоятелен проект. Песента е кавър на балада на отишлия си рано от този свят гръцки изпълнител Пантелис Пантелидис.

Правата за музиката на повечето му сингли в момента са притежание на неговото семейство. Когато разбрали за желанието на певец от България да откупи един от тях и да го запише на български език, те първо го проучили внимателно, разпитали за него и изслушали творчеството му. В крайна сметка харесали много Фики – неговия глас, неговото светоусещане и неговата душевност и дали благословията си именно той да вдъхне нов живот на тази красива песен на техния син. Въздействащият текст пък е дело на Мариета Ангелова.

За клипа на „Не ти прощавам“ младият Стораро работи с екипа, заснел така популярната реклама с него „Сега е моментът за апартамента...“. Режисьор и оператор са Николай Драганов и Борил Петров от Electricity production, кастинг директор – Траяна Каписъзова, която избра модела Елисавета Стоянова за момичето, разбило сърцето на Фики. За външния си вид изпълнителят се довери на стилиста Никол Момчилова, гримьора Цецо Андреев и фризьора Момчил Спасов.

Видеото излезе в понеделник вечер и за няколко часа събра над 200 000 гледания в You Tube. По същото време Фики имаше и още една нелека задача – да влезе в образа на удостоената с ордена на Британската империя певица, изпълнила няколко от песните към филми за Джеймс Бонд - Шърли Беси, в „Като две капки вода“. Победител стана Рафи.